Arbëri

Policia e Kosovës thellon bashkëpunimin me atë të Shqipërisë e Maqedonisë

Policia e Kosovës thellon bashkëpunimin me atë të Shqipërisë e Maqedonisë
 

Në ambientet e drejtorisë së përgjithshme të PK-së drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës Rashit Qalaj me bashkëpunëtorë, priti në takim zyrtar drejtorët e policive të dy shteteve, asaj të Shqipërisë dhe të Maqedonisë.

Përmes një komunikate për media bëhet e ditur se gjatë takimit u bisedua për tema me interes të përbashkët të të tri agjencioneve policore, me theks të veçantë ngritja dhe avancimi i mëtejmë i bashkëpunimit ndërinstitucional, i cili do të ndikojë në ngritjen e sigurisë së përgjithshme tek të tri vendet dhe më gjerë.