Arbëri

Kuvendi mblidhet sot në seancë të jashtëzakonshme

Kuvendi mblidhet sot në seancë të jashtëzakonshme
Foto: Koha / ilustrim

Sot me fillim nga ora 10:00 Kuvendi mban seancë të jashtëzakonshme për të diskutuar draft-marrëveshjen e përgatitur nga Qeveria e Kosovës për dialogun me Serbinë.

Në rendin e ditës është vetëm një pikë: Diskutim mbi dokumentin e përgatitur nga Qeveria e Republikës së Kosovës, si “Draft marrëveshja gjithëpërfshirëse midis Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë”.