Arbëri

KEDS-i merr vërejtje nga ZRRE-ja se qytetarët i la në terr e rrymën e shiti jashtë, kjo e mohon

 

Kompania për furnizim dhe distribuim të energjisë elektrike, KEDS, në periudhën më të ftohtë të vitit, ka lënë qytetarët e vendit pa energji.

Gjatë gjithë kohës, arsyetimi i tyre ka qenë se reduktimet kanë ndodhur për shkak të prishjeve apo investimeve që është dashur t’i bëjnë në rrjet, raporton KTV.