Arbëri

Veseli: Përgjegjësitë udhëheqëse - si për gra, edhe për burra

 

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka pritur sot gratë udhëheqëse nëpër institucionet e sigurisë së vendit tonë, të cilat i ka falënderuar për punën e jashtëzakonshme që kanë bërë.

Ai me këtë rast ka thënë se asnjë institucion në Kosovë nuk mund të jetë efikas në punën e vet, nëse detyrat dhe përgjegjësitë udhëheqëse nuk ndahen mes burrave dhe grave.