Arbëri

Bordi i RTK-së i raportoi Komisionit për media lidhur me dështimin e konkursit për drejtor të përgjithshëm

Foto: Koha
 

Kryetari i Komisionit, Nahit Hasani, pa asnjë arsye ka larguar mediat nga Komisioni për administratë publike, qeverisje lokale dhe media, në mënyrë arbitrare dhe pa mbështetjen e kolegëve të tjerë deputetë.

Një gjë e tillë bie në kundërshtim edhe me vetë rregulloren e Kuvendit të Kosovës, me të cilën përcaktohet se kur një Komision mund të mbyllet për publikun, raporton KTV.