Arbëri

Kongresisti Engel i zemëruar në Serbinë, “ende po tenton ta bllokojë Kosovën”

Kongresisti Engel i zemëruar në Serbinë, “ende po tenton ta bllokojë Kosovën”
 

Kongresisti amerikan, Eliot Engel është deklaruar për ushtrinë e Kosovës, taksën ndaj Serbisë dhe liberalizimin e vizave. Ai vlerësoi se shumë gjëra të mira kanë ndodhur këtë javë në Kosovë, duke përmendur këtu edhe formimin e ushtrisë së Kosovës.

Engel në një deklaratë dhënë për rtv21, e drejtoi gishtin nga Serbia duke thënë se është i zemëruar me të, pasi ajo nuk po i përmbushë premtimet që i ka bërë dhe po tenton ta bllokojë Kosovën.