Arbëri

Mustafa: Rezoluta nuk është zgjidhje për dialogun por zgjatje afatshkurtër e mandatit qeverisës

Mustafa: Rezoluta nuk është zgjidhje për dialogun por zgjatje afatshkurtër e mandatit qeverisës

Kuvendi i Kosovës, në seancën e djeshme të cilën mezi arriti të mbante shkaku i mungesës së kuorumit, më në fund arriti të votonte rezolutën e propozuar nga PSD-ja në lidhje me dialogun me Serbinë, pa votat e LDK-së dhe të Vetëvendosjes.

Për këtë çështje, kreu i LDK-së, Isa Mustafa, tha se votimi në Kuvend i Rezolutës së propozuar nga PSD për dialogun me Serbinë, “nuk është zgjidhje për dialogun por, është zgjidhje afatshkurtër për të mbetur në pushtet koalicioni i dështuar qeverisës”.