Arbëri

Për tre muaj, në Kosovë u larguan 803 deponi ilegale mbeturinash

Foto: Ilustrim
 

Fushata tre mujore për pastrimin e Kosovës, e filluar me 15 shtator 2018, ka përfunduar sot, pas 3 muajve të aktiviteteve të shumta në tërë Kosovën.

Gjatë kësaj periudhe me angazhimin e institucioneve, “Let’s Do It Kosova” e mijëra vullnetarë, janë larguar 803 deponi ilegale dhe shumë mbeturina përreth rrugëve e në hapësira publike.