Arbëri

Për Gjuriqin Ushtria e Kosovës është pushtuese e Serbisë, kërcënohet se do të arrestohen pjesëtarët e saj

Për Gjuriqin Ushtria e Kosovës është pushtuese e Serbisë, kërcënohet se do të arrestohen pjesëtarët e saj
 

Miratimi i ligjeve për shndërrimin e FSK-së në Ushtri të Kosovës e ka hidhëruar shumë Beogradin zyrtar.

Ka qenë Marko Gjuriqi, i ashtuquajturi drejtor i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën, i cili e ka zbrazur mllefin e vet dhe të shefave të tij kundër vendimit legjitim e sovran të Kuvendit të Kosovës që populli i saj të bëhet me Ushtri.