Arbëri

Kurti: Ushtria është fitore e Kosovës

Kurti: Ushtria është fitore e Kosovës
 

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti në një deklaratë për media ka thënë se votimi i Ushtrisë së Kosovës është fitore e secilit njeri që ka vuajtur dhe ka sakrifikuar për shtetin.

Ai ka thënë se me këto tri ligje Kosova ka bërë dy hapa të mëdhenj përpara dhe e ka konsideruar se votimi i dy amendamenteve ishte i rëndësishëm në këtë ligj.