Arbëri

Fakultetet e UP-së me mungesë literature adekuate për studentët

Fakultetet e UP-së me mungesë literature adekuate për studentët
 

Organizata “Admovere”, ka publikuar raportin “Universiteti i Prishtinës - raportet e akreditimit, revistat dhe bibliotekat”, raporton Koha Ditore.

Gjatë prezantimit të raportit, Aulonë Memeti nga kjo organizatë ka treguar gjetjet kryesore rreth vërejtjeve që Agjencia e Akreditimit i ka dhënë për fakultetet, gjendjen në bibliotekat e fakulteteve të UP-së si dhe revistat e fakulteteve.