Arbëri

Britania kundër shkëmbimit të territoreve, kërkon marrëveshje brenda kufijve aktualë

Britania kundër shkëmbimit të territoreve, kërkon marrëveshje brenda kufijve aktualë
Foto: Reuters / ilustrim
 

Diplomati britanik i angazhuar në Kosovë, Ruairi O’Connell, në bashkëbisedimin me qytetarët e Kosovës në rrjetin social Facebook, ka dhënë përgjigje për shumë zhvillime politike në vend.

Shefi i zyrës britanike në Kosovë u pyet, mes tjerash, për ushtrinë e Kosovës, për taksat ndaj mallrave serbe e atyre të Bosnjës, për qasjen e BE-së karshi Kosovës dhe Serbisë, si dhe për dialogun mes dy vendeve dhe për idenë e trumbetuar kohëve të fundit nga presidentët Thaçi e Vuçiq në lidhje me shkëmbimin e territoreve si zgjidhje e mundshme.