Arbëri

Lekaj ankohet në Bruksel se Serbia po i detyron qytetarët e Kosovës t’i ndërrojnë targat

Lekaj ankohet në Bruksel se Serbia po i detyron qytetarët e Kosovës t’i ndërrojnë targat
Foto: MTI
 

Në Bruksel është mbajtur të hënën takimi i dytë të Këshillit Ministror të Komunitetit të Transportit në Bruksel, ku pjesëmarrës nga Kosova ishte ministri i transportit, Pal Lekaj.

Me këtë rast, Lekaj i njoftoi anëtarët tjerë për ratifikimin e Traktatit të Komunitetit të Transportit nga Kuvendi i Republikës së Kosovës dhe zbatimin e saj nga autoritetet vendase.