Arbëri

Parlamenti Studentor me ankesa se politika po ndërhyn në punën e tyre

 

Përfaqësues të Parlamentit të Studentëve në Universitetin e Prishtinës, kanë akuzuar menaxhmentin e UP-së dhe disa organizata studentore se jashtëligjshëm po ndërhyjnë në punën e Parlamentit Studentor.

Kryetari i parlamentit Studentor, Arben Elshani ka përmendur disa nga aktivitetet që kanë bërë që kur kanë marrë mandatin si strukturë e re në muajin tetor por akuzoi disa organizata studentore, duke thënë se po tentojnë t’i pengojnë aktivitetet e Parlamentit Studentor, përcjell Kosovapress.