Arbëri

Kosova mirëpret shkëmbimin e përvojave të tregut të lirë me Korenë e Jugut, thotë Haradinaj

Kosova mirëpret shkëmbimin e përvojave të tregut të lirë me Korenë e Jugut, thotë Haradinaj

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj përmes një postimi në Facebook ka bërë të ditur se ka takuar një delegacion nga Koreja e Jugut.

Ai thotë se Kosova mirëpret shkëmbimin e përvojave me Korenë e Jugut në zhvillimin e demokracisë dhe tregut të lirë, transmeton Koha.net.