Arbëri

Vuçiq: Mund të themi se Kaçaniku është fshat i mrekullueshëm serb, por...

Vuçiq: Mund të themi se Kaçaniku është fshat i mrekullueshëm serb, por...

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq për tv pink ka folur për gjendjen në Kosovë dhe aktiviteteve rreth saj që po zhvillohen në Beograd, transmeton Koha.net.

“Me faktin që flitet se e gjitha është jona ose e tyre, nuk do të arrijmë kurrfarë marrëveshjeje. Mund të themi se Kaçaniku është fshat i mrekullueshëm serb, por atje, për kokë banori, jetojnë më shumë pjesëtarë të ISIS-it apo të Al Kaidës se sa kudo tjetër në botë”, tha ai dhe pyeti: