Arbëri

Kuvendi sot shqyrton projektligjin për buxhetin e Kosovës

Foto: Ilustrim
 

Kuvendi i Kosovës sot do të mbajë seancë të rregullt.

Në mesin e pikave që do të shqyrtohen janë edhe projektligji për buxhetin e Kosovës, si dhe gjendja e mjedisit për vitin 2017.