Arbëri

Haradinaj viziton familjen serbe në Plemetin, i thotë se taksa nuk prek asnjë komunitet në vend

Haradinaj viziton familjen serbe në Plemetin, i thotë se taksa nuk prek asnjë komunitet në vend
Foto: Ramush Haradinaj / FB
 

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka vizituar gjatë ditës së sotme një familje të komunitetit serb në Plemetin të Obiliqit.

Gjatë qëndrimit në familjen e Slavisha Jakovleviqit, Haradinaj e ka siguruar atë se “do t’u qëndrojmë afër dhe do të kujdesemi për mirëqenien e tyre”.