1 perditesime
15:33

Seanca e jashtëzakonshme për dështimin me vizat nis në orën 16:00

Kryesia e Kuvendit ka vendosur që seanca e jashtëzakonshme e thirrur nga opozita të mbahet me fillim prej orës 16:00, raporton KTV.

Kjo seancë është thirrur nga opozita lidhur me “Dështimet e koalicionit qeverisës të cilat kulmuan me mosliberalizim të vizave”.

Dje ishte konfirmuar se në orën 17:00 do të vazhdojë seanca e Kuvendit për pikat e papërfunduara nga seancat plenare më 13 shtator, 18 dhe 31 tetor, 2,7 dhe 23 nëntor 2018.

13:51

Kryesia mblidhet në ora 14:30 për seancën të jashtëzakonshme rreth dështimit të vizave

Kryesia e Kuvendit ka njoftuar se do të mblidhet në orën 14:30 për të vendosur për kërkesën e opozitës për seancë të jashtëzakonshme për dështimin e vizave.

Në një njoftim për media theksohet se në këtë mbledhje është vetëm një pikë në rend dite:

Kërkesa e 42 deputetëve për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme për debat parlamentar lidhur me dështimet e koalicionit qeverisës të cilat kulmuan me mos liberalizim të vizave.

LDK-ja e VV-ja kërkuan që kjo seancë të mbahet sot me fillim prej orës 16:00.