Arbëri

Shoqëria civile i kërkon Kuvendit që ligjin për OJQ-të ta miratojë sipas kërkesave të tyre

Shoqëria civile i kërkon Kuvendit që ligjin për OJQ-të ta miratojë sipas kërkesave të tyre
Foto: Ilustrim/Koha

Shoqëria civile ka kërkuar nga Kuvendi i Kosovës që ligjin për OJQ-të ta miratojë sipas kërkesave të tyre.

Nora Latifi-Jashari nga Instituti GAP ka thënë se një numër i amendamenteve janë problematike dhe dëmtojnë integritetin e ligjit.