Arbëri

Gashi: Personat me aftësi të kufizuara do t'i bëjmë pjesë të barabartë të shoqërisë

Gashi: Personat me aftësi të kufizuara do t'i bëjmë pjesë të barabartë të shoqërisë

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka marrë pjesë në aktivitetet e organizuara për nder të ditës ndërkombëtare të personave me aftësi të kufizuar me moton “Më mbështet për të patur një jetë të pavarur dhe gjithëpërfshirëse & “Njih atësitë e mia”.

Me këtë rast Gashi tha se personave me aftësi të kufizuar duhet të ju kushtohet rëndësi e veçantë dhe të ju mundësohet përfshirja e tyre në shoqëri dhe në punë.