Arbëri

Qeveria: Taksa 100% nuk është kundër serbëve në Kosovë

Qeveria: Taksa 100% nuk është kundër serbëve në Kosovë
 

Qeveria e Kosovë, me një Deklaratë, siç e ka quajtur ajo, ka kundërshtuar deklaratat e brendshme e të jashtme se “masa 100 % ndaj produkteve nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina janë drejtuar kundër qytetarëve serbë të Kosovës”, transmeton Koha.net.

Ky është teksti i Deklaratës: