Arbëri

Kurti: Qeveritë do të bënin mirë të mbanin takimin në Mitrovicën që duhet bashkuar

Kurti: Qeveritë do të bënin mirë të mbanin takimin në Mitrovicën që duhet bashkuar
 

Lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti, ka thënë se takimi i së hënës mes qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë do të ishte mirë të mbahej në Mitrovicë.

Duke kritikuar nivelin aktual të bashkëpunimit mes dy qeverive dhe duke shtuar se më të shpeshta duhet të jenë llogaridhënia për marrëveshjet e nënshkruara sesa shtimi i atyre që nuk zbatohen, Kurti ka thënë se “në këtë periudhë kur flitet për ndarjen e Kosovës, dy qeveritë shqiptare do të kishin bërë mirë ta mbanin takimin në Mitrovicën që duhet bashkuar sesa në Pejën prej të cilës iu dhanë mbi 8,200 hektarë Malit të Zi.