Arbëri

MPJ: Duam që Kosova të bëhet edhe ofrues i sigurisë rajonale dhe globale

MPJ: Duam që Kosova të bëhet edhe ofrues i sigurisë rajonale dhe globale
 

Kosova është e interesuar që sa më shpejt të bëhet pjesë e Parlamentit për Paqe dhe të zyrtarizojë marrëdhëniet kontraktuale me NATO-n.

Zëvendësministri i MPJ-së, Anton Berisha ka thënë se ky do të ishte një sinjal i fuqishëm politik në konditat e përgjithshme të sigurisë dhe të stabilitetit në Evropën Juglindore.