Arbëri

KEK: KEDS/KESCO po tenton t’i mashtrojë qytetarët në vend që t’i furnizojë me rrymë

KEK: KEDS/KESCO po tenton t’i mashtrojë qytetarët në vend që t’i furnizojë me rrymë
Foto: Koha / ilustrim
 

Korporata Energjetike e Kosovës ka reaguar ndaj Kompanisë së Distribucionit dhe Shitjes së energjisë elektrike, KEDS/KESCO, duke thënë se kjo kompani ka përgjegjësi ligjore furnizimin 100 % të qytetarëve me energji elektrike.

Kjo, sipas KEK-ut, në përputhje me kontratën e nënshkruar mes konsumatorëve dhe kompanisë.