Arbëri

NATO vazhdon të kontribuojë në forcimin e sigurisë dhe të stabilitetit në Kosovë

NATO vazhdon të kontribuojë në forcimin e sigurisë dhe të stabilitetit në Kosovë
 

Prishtinë, 27 nëntor - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur sot zëvendës-ndihmës sekretarin e përgjithshëm të NATO-s, Jonathan Parish.

Kryeministri Haradinaj ka njoftuar z. Parish me situatën e përgjithshme të sigurisë në vend, për përkushtimin e Qeverisë së Kosovës për rrugën euroatlantike, në të njëjtën kohë ka falënderuar NATO-n dhe trupat e KFOR-it për mbështetjen e paqes dhe sigurisë për të gjithë qytetarët e vendit.