Arbëri

AFP: Albin Kurti, rebeli që ëndërron të bëhet kryeministër

AFP: Albin Kurti, rebeli që ëndërron të bëhet kryeministër
Foto: AFP
 

Dikur i cilësuar si ‘Che Guevara i Kosovës’, Albin Kurti ka udhëhequr trazira në rrugë, ka hedhur gaz lotsjellës në Parlament dhe ka qenë i burgosur politik.

Sot, Kurti mban kostum të lëmuar dhe e ka ribrenduar veten si social-demokrat teksa ëndërron të bëhet Kryeministër.