Arbëri

Pacolli kërkon hartimin e studimit “Kombi shqiptar në 50 vitet e ardhshme”

Pacolli kërkon hartimin e studimit “Kombi shqiptar në 50 vitet e ardhshme”
Foto: Koha

Në kuadër të mbledhjes së pestë të përbashkët në mes Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë, Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, ka propozuar inicimin e studimit të përbashkët ndërkombëtar: “Kombi shqiptar në 50 vitet e ardhshme”, dokument ky, që do të shërbente si një platformë zhvillimore fuqizuese e kombit shqiptar në Ballkan.

“Përballë sfidave të shumta, shqiptarët duhet ta kenë të qartë të ardhmen e tyre së bashku.