Arbëri

Radojçiq thotë se Policia shkoi në veri për ta vrarë, e jo për ta arrestuar

 

Nënkryetari i Listës Serbe, Milan Radojçiq, është deklaruar për intervenimin e forcave policore të Kosovs në veri, që shkuan për ta arrestuar, ndër të tjerë edhe vetë atë.

Radojçiq ka thënë se “ishte një ushtrim demonstrues dhe një kërcënim për çdo serb i cili vendos që të mbrojë dinjitetin dhe të drejtën e tij për jetë”.