Arbëri

SHSKUK-ja e ka në plan të ridizajnojë disa klinika për të përdorur shtretërit që s’i zënë dyert

 

Kreu i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar i Kosovës, Basri Sejdiu, ka mbledhur mediet në një konferencë të jashtëzakonshme, për ta sqaruar situatën e blerjes së 735 shtretërve që, fatkeqësisht, dyert e ngushta të klinikave i bëjnë jo funksionalë.

I bindur në atë se institucioni që udhëheq nuk e keqshfrytëzon paranë publike, Sejdiu ka theksuar se të gjithë shtretërit janë në funksion dhe nuk do të mbesin jashtë përdorimit, raporton KTV.