Arbëri

Gërxhaliu thotë se Kosova blen në Beograd edhe mallrat turke

 

Ish-kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Safet Gërxhaliu, në Express Intervistën në KTV, ka treguar se pse sipas tij, presidenti i Serbisë Aleksandër Vuçiq, e ka veçuar emrin e tij në konferencën që mbajti pasi u vë taksa prej 100 për qind për produktet që vijnë nga Serbia dhe BeH.

Vuçiqi, përveç që e quajti vendimin e Qeverisë së Kosovës politik, e përmendi Gërxhaliun duke e cilësuar turp largimin e tij nga Oda Ekonomike e Kosovës.