Arbëri

Në Prishtinë vendosen posterë: “Sot jam 100 % shtet – Faleminderit kryeministër”

 

Me posterë të mëdhenj me të cilin i atribuohen merita të mëdha kryeministrit Ramush Haradinaj, ka nisur muzgu i së premtes.

“Sot jam 100 % shtet – Faleminderit kryeministër”, është mbishkrimi në të bardhë, derisa në anën tjetër është flamuri i Kosovës dhe kryeministri Ramush Haradinaj që qëndron në këmbë.