Krejt çfarë ka konfiskuar Policia e Kosovës gjatë aksionit të sotëm në Mitrovicë

Krejt çfarë ka konfiskuar Policia e Kosovës gjatë aksionit të sotëm në Mitrovicë

23 November 2018 13:05

Policia e Kosovës me foto e tekst ka treguar të gjitha ato që i ka konfiskuar gjatë aksionit të sotëm në Mitrovicë me ç’rast janë arrestuar katër të dyshimtë për vrasjen e Oliver Ivanoviqit në jaanrin e këtij viti. 

Atyre iu është caktuar masa e ndalimit prej dyzet e tetë (48) orëve transmeton Koha.net.

Fotot e dëshmive të konfiskuara në vendin e ngjarjes:

Dëshmitë e konfiskuara në vendin e ngjarjes:

Një fluturake (Dron) me teledirigjues dhe bateri të llojit ROHS,

Një telefon (I-phone),

Një telefon “Microsoft”,

Dy telefona mobil të llojit Nokia dhe Samsung,

Një llap top “Lenovo”,

Dy IPAD të llojeve SPIDE dhe Samsung SM-T 280,

Një radio lidhje (motorollë) jo zyrtare, me mbushës,

Një këllëf për armë-revole,

Dy jelekë ushtarak,

Një armë automatike (AK 47), prodhim Jugosllav me një karikator të zbrazët,

Katër karikatorë të AK-47 me 106 (njëqind e gjashtë) fishekë,

Një karikator me 10 (dhjetë) fishekë të cal. 9 mm,

Një granatë dore M-75,

Dy karikatorë të zbrazët, njëri i armës automatike AK 47 dhe një i revoles,

Një karikator i armës automatike me 26 (njëzet e gjashtë) fishekë të cal. 7.62 mm,

Tre fishekë të cal. 7.62 mm X39,

Një tytë e tromblonit,

Një shufër gome,

Substancë e dyshuar narkotike me sasi prej 76 gram,

Dokumente të ndryshme dhe dy blloka xhepi,

Shtëpizë kompjuteri “ASUS”,

Me aktvendim të prokurorit të PSRK-së, katër të dyshuarve iu është caktuar masa e ndalimit prej dyzet e tetë (48) orëve.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme