Arbëri

Qeveria e shqetësuar me reduktimet e energjisë, fajëson KEDS-in e KEK-un

Qeveria e shqetësuar me reduktimet e energjisë, fajëson KEDS-in e KEK-un
 

Prishtinë, 23 nëntor – Qeveria e Republikës së Kosovës përmes një deklarate ka shprehur shqetësimin për reduktimet e ashpra të energjisë në ditët e para të dimrit dhe për këtë i ka bërë përgjegjës KEDS-in dhe KEK-un.

Në Deklaratë Qeveri thekson se është duke i përcjellë me shqetësim reduktimet e ashpra të energjisë elektrike në vend.