Arbëri

Haradinaj: KEDS dhe KEK nuk janë në gjendje t’i realizojnë detyrat e veta

Haradinaj: KEDS dhe KEK nuk janë në gjendje t’i realizojnë detyrat e veta
 

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka reaguar pas reduktimeve të energjisë elektrike, duke thënë se është zhgënjyese dhe e pa tolerueshme sjellja KEDS dhe KEK në ditët e para të dimrit, duke i shtyrë qytetarët të përballen me reduktime të ashpra të energjisë elektrike.

Ai ka shkruar në Facebook se është i papranueshëm fakti, që KEDS dhe KEK nuk janë në gjendje t’i realizojnë detyrat e veta.