Arbëri

Gashi favorizon reduktimin gradual të taksës në raport me sjelljet e Serbisë

Gashi favorizon reduktimin gradual të taksës në raport me sjelljet e Serbisë

LDK-ja i bën thirrje institucioneve të Kosovës dhe bizneseve, që të zëvendësojnë produktet që vijnë nga Serbia e BeH.

Kështu u shpreh deputeti i LDK-së, Arben Gashi, që në Interaktiv të KTV-së tha se çdo taksë që vendoset në kufi do të ketë pasoja në çmimet në treg.