Arbëri

Petritsch taksën e Kosovës ndaj Serbisë e quan “luftë tregtare”

Petritsch taksën e Kosovës ndaj Serbisë e quan “luftë tregtare”
 

Kjo është luftë e vogël tregtare, ka thënë ish - emisari i BE-së për Kosovën Wolfgang Petritsch lidhur me vendimin e Kosovës që ta rrisë taksën ndaj mallrave të Serbisë 100 për qind, transmeton Koha.net.

"Kjo masë duhet të hiqet sa më shpejt”, ka thënë Petritsch për agjencinë serbe tanjug duke shtuar, se ajo është krejtësisht në kundërshtim me rregulloret e e CEFTA –s dhe me parimet në BE.