Arbëri

B92: Natë dramatike në Beograd, të gjitha organet shtetërore serbe në gjendje gatishmërie

B92: Natë dramatike në Beograd, të gjitha organet shtetërore serbe në gjendje gatishmërie
 

Beograd, 22 nëntor – Natë dramatike në Beograd pas vendimit të Prishtinës për ngritjen e taksës qind për qind për produktet nga Serbia (Beogradi Republikën e vet e quan Serbia qendrore, me pretendimin se pjesë e saj është edhe Kosova, - v.j) dhe Bosnja e Hercegovina, transmeton Koha.net raportimin e agjencisë serbe të lajmeve, B92.

Serbia ka mbajtur edhe mbledhjen e Këshillit Kombëtar të Sigurisë.