Arbëri

Gjermania mbështet Kosovën me 60 milionë euro

Gjermania mbështet Kosovën me 60 milionë euro
 

Është mbajtur ceremonia e nënshkrimit të protokollit ndërmjet qeverisë së Kosovës dhe Qeverisë së Gjermanisë, përmes së cilit Gjermania do të japë 60 milionë euro për Kosovën.

Ministri i Financave, Bedri Hamza, tha se është nder që nënshkruan këtë marrëveshje.