Arbëri

Kujdes nga dy eurot false

Kujdes nga dy eurot false

Policia e Kosovës ka arrestuar një person të dyshuar për përfshirje në dy raste të ndryshme të veprave panele, falsifikim i parasë, të raportuara në Mitrovicë dhe Vushtrri.

Identifikimi dhe arrestimi i të dyshuarit për përdorim të  monedhave  të dyshuara metalike prej dy euro është bërë mbi bazën e provave të siguruara, pasi kishte bërë disa pagesa nëpër dyqane, ku çdo herë shumat i kishte paguar me monedha metalike nga dy euro.