Arbëri

Kurti: Thaçi e Pacolli ishin në Dubai si personalitete të show-biz-it, e jo si zyrtarë të përgjegjshëm shtetëror

Kurti: Thaçi e Pacolli ishin në Dubai si personalitete të show-biz-it, e jo si zyrtarë të përgjegjshëm shtetëror
Foto: Koha / ilustrim
 

Pas dështimit për anëtarësim në UNESCO, Kosova dështoi për t'u anëtarësuar edhe në Interpol. Me këta njerëz të njëjtë që na përfaqësojnë dhe prijnë me shtetin nuk mund të kemi rezultate të tjera.

Kështu ka thënë Albin Kurti, kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, i cili thotë se në këtë dështim kishte gjithçka përveç rastësisë.