Arbëri

Pesë vende i bashkohen Serbisë që Kosova të hiqet nga rendi i ditës së Interpolit

Foto: Reuters
 

Dubai, 19 nëntor - Pesë vende anëtare të Interpolit i janë bashkuar Serbisë në kërkesën e saj që votimi për pranimin e Kosovës në Interpol të hiqet nga rendi i ditës së Asamblesë së Përgjithshme, që është caktuar për të martën.

Sipas Tanjugut, ato janë: Kina, Spanja, Qipro, Argjentina dhe Surinami, transmeton Koha.net.