Arbëri

Hiqen mbi 100 thasë mbeturina nga liqeni i Badovcit, shqetësuese mbetet hedhja e mbeturinave nga veturat

Foto: Let's do it Kosova
 

Mbi 100 thasë me mbeturina janë mbledhur sot nga dhjetëra vullnetarë në një aksion pastrimi te liqeni i Badovcit, në kuadër të fushatës “Ta Pastrojmë Kosovën”.

Aksioni i sotëm u fokusua te pastrimi i hapësirave përskaj liqenit dhe hapësirave të brezit rrugor, ndërsa thasët e mbledhur nga vullnetarët u larguan nga Kompania “Pastrimi”.