Arbëri

Bërnabiq: Deri më 2025 mund të nënshkruajmë marrëveshje me Prishtinën

Bërnabiq: Deri më 2025 mund të nënshkruajmë marrëveshje me Prishtinën
Foto: Ilustrim
 

Ana Bërnabiq, kryeministre e Serbisë, u përball me pyetje shumë të pakëndshme për Kosovën, reformat dhe perspektivën e Serbisë.

Bërnabiq ka thënë se termini më i afërt i anëtarësimit të mundshëm në BE për Serbinë është viti 2025. Ndaj, sipas saj, ekziston mundësia që deri në vitin 2025 të nënshkruajnë një marrëveshje të qëndrueshme për normalizimin e raporteve me Prishtinën.