Arbëri

Kosova kërkon nga Italia përkrahje për liberalizim vizash

Kosova kërkon nga Italia përkrahje për liberalizim vizash
Foto: MIE

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ka kërkuar nga Italia përkrahje për liberalizimin e vizave për kosovarët.

Gjatë vizitës së saj në Itali, ajo këtë kërkesë e bëri në një takim me zëvendësministrin në Ministrinë e Punëve të Brendshme, Nicola Molteni. Sipas njoftimit nga MIE, Hoxha diskutoi me Moltenin për thellimin e bashkëpunimit bilateral dhe liberalizimin e vizave për Kosovën.