Arbëri

Qeveria s’ua zgjidhi kërkesat, Zjarrfikësit përfundimisht në protestë më 15 nëntor

Qeveria s’ua zgjidhi kërkesat, Zjarrfikësit përfundimisht në protestë më 15 nëntor
Foto: Ilustrim

Të enjten e javë së kaluar, Sindikata e Zjarrfikësve të Kosovës mbajti një konferencë për media, përmes së cilës paralajmëroi protestë më 15 nëntor.

Kryetari i Zjarrfikësve, Muharrem Beka ka thënë se u bënë tre muaj që nga protesta e 12 korrikut dhe ende asgjë nuk është ndërmarrë lidhur me kërkesat që i kanë si sindikatë.