Arbëri

Shqiptarët i kontribuojnë të ardhmes më të mirë të Malit të Zi

Shqiptarët i kontribuojnë të ardhmes më të mirë të Malit të Zi
Foto: Kuvendi i Malit të Zi
 

Mali i Zi dhe Shqipëria i kontribuojnë në masë të mirë forcimit të stabilitetit dhe ruajtjes së entuziazmit integrues të rajonit, është vlerësuar gjatë takimit të kryetarit të Këshillit për marrëdhëniet ndërkombëtare dhe mërgimtarët, Andria Nikoliq, me ambasadorin e Republikës së Shqipërisë, Ridi Kurtezi.

Nikoliq ka vlerësuar se shqiptarët në Mal të Zi janë faktor konstruktiv i politikave kryesore shtetërore dhe se aktivisht i kontribuojnë të ardhmes më të mirë për Malin e Zi, raporton televizioni publik malazez.