Arbëri

Gjenerata digjitale

Gjenerata digjitale
Foto: Koha

“Nëse nuk të gjen as Google, atëherë nuk je kurrkund”, është shprehja që dëgjohet shpesh korridoreve të Departamentit të Kompjuterikës. Shumëkush e thotë me humor, por në të vërtetë manifeston lidhjen e studentëve të Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike të UP-së.

Këtë shprehje e përdor në zyrën e tij edhe profesori Blerim Rexha pas ligjëratës “Siguria në internet” me studentët e vitit të tretë. “Interneti e ka globalizuar botën. E ka shndërruar në një vend të vogël”, thekson Rexha, shkruan sot “Koha Ditore”.