Arbëri

Haradinaj thotë se Kosova është e gatshme për prezencën e gjuhës italiane në vend

Haradinaj thotë se Kosova është e gatshme për prezencën e gjuhës italiane në vend

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në hapjen e Javës së Gjuhës Italiane në botë dhe të ekspozitës me fotografi “Dieci Parole - ten words design”.

Me këtë rast, kryeministri Haradinaj tha se në kuadër të Javës së Gjuhës Italiane në Botë, përmes ekspozitës po përçohet një mesazh shumë i veçantë.