Arbëri

Hajdari pohon se Rikalo e mban të suspenduar për të bërë biznes me grante e subvencione

Foto: Ilustrim/Koha
 

Elhami Hajdari, kryeshef i Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë (ABZH), ka thënë se ministri i Bujqësisë, Nenad Rikalo po e mban të suspenduar për të bërë biznes me grante e subvencione.

Për Koha Ditore ai ka deklaruar asnjërin nga vendimet – për kthimin në punë dhe risuspendimin, nuk e ka pranuar zyrtarisht.